MINI-RETREAT

Moment organiseert in samenwerking met Louise Hendriks, de oprichtster van Zuiver Bewustzijn, weer vier mini-retreats in 2023. 

De mini-retreats zijn gebonden aan de seizoenen. Bij de winter-editie staat het naar binnen keren centraal. De lente-editie is de editie van groei. In de zomer komen we zelfs één hele dag samen om te bloeien. De editie van de herfst staat in het teken van loslaten.

Elke editie heeft daarmee een ander programma, waarbij de invulling o.a. kan bestaan uit yoga, yoga-nidra, ademwerk, mindfulness, cacao-ceremonie, positieve psychologie, meditatie, visualisatie en nog veel meer.

Wil jij je alvast aanmelden of op de interesselijst worden gezet voor één van deze edities? Stuur dan een mailtje naar info@larafelix.nl. Dan zetten we jou op de lijst erbij.

De data  van de retraites voor het jaar 2024 volgt nog op deze pagina

Jullie rustige stemmen en kalme begeleiding hielpen mij bij het vinden van de ontspanning. Uitgerust en met fijne oefeningen op zak ben ik huiswaarts gegaan. Ik gun iedereen deze ervaring.
René
Deelnemer
Deze ochtend vloog voorbij! Veel dingen waren nieuw voor mij. De afwisseling van liggen, lopen, schrijven en luisteren was erg prettig om te ervaren. Het niet 'mogen' praten om echt de stilte op te zoeken, gaf mij erg veel rust.
Karin
Deelnemer
Wat een fijne ochtend! Een prachtige ervaring om met een groep de stilte in te gaan en zoveel verschillende oefeningen te doen. De ademhalingsoefeningen voer ik thuis regelmatig uit.
Janna
Deelnemer